Creeaza-ti un site gratuit in domeniul arhitecturii si al constructiilor!

Spatiul Casei este o retea de site-uri de prezentare, magazine si bloguri din domeniile: design interior, proiecte case, amenajari interioare, amenajari gradini, imobiliare, constructii, materiale, finisaje si mobilier.

Creeaza un site gratuit

Termeni si conditii

Definitii

In continuare termenii:”SpatiulCasei.ro”, ”Reteaua”, “prestator” reprezinta firma S.C. ADDO INTERLANCE S.R.L. inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J29/2815/2008,cod unic de inregistrare RO24600576 , si toate serviciile oferite de aceasta prin intermediul site-ului SpatiulCasei.ro.
Termenii: “utilizator”, “client”, “dumneavoastra”, “dvs.” reprezinta toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul SpatiulCasei.ro, indiferent de motiv.

 

Introducere

Următorii termeni şi condiţii de utilizare guverneaza toate site-urile SpatiulCasei.ro, tot conţinutul, serviciile şi produsele disponibile in sau prin intermediul Retelei. Serviciile va sunt oferite sub acordul acceptarii de catre dumneavoastra a termenilor şi condiţiilor cuprinse în acest document şi toate celelalte norme asociate, de exploatare şi politici (inclusiv Politica de confidenţialitate [site-ul-nume] ).

Va rugam sa cititi acest Acord cu atentie inainte de accesarea sau utilizarea site-ului SpatiulCasei.ro. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părţi din site, sunteţi de acord să respectati termenii şi condiţiile acestui acord. Dacă nu sunteţi de acord cu toţi termenii şi condiţiile acestui acord, atunci nu puteti accesa site-ul sau folosi serviciile oferite prin intermediul acestuia.

Produsele noastre de bază şi serviciile sunt gratuite pentru proprietarii site-urilor si pentru utilizatorii individuali. Cu toate acestea putem oferi unele upgrade-uri plătite pentru funcţii avansate, cum ar fi gazduirea domeniului, spaţiu suplimentar pe disc, lăţime de bandă, servicii de promovare etc.

Produsele si serviciile noastre sunt concepute pentru a oferi proprietarilor Site-urilor controlul şi dreptul de proprietate asupra site-urilor lor pentru a încuraja exprimarea libera a utilizatorilor / membrilor / proprietarilor. Cu toate acestea, fiecare proprietar trebuie să fie responsabil pentru continutul site-ului sau. În special, in calitate de proprietar al site-ului, trebuie să vă asiguraţi că nici unul dintre articolele interzise, enumerate mai jos, nu apar pe site-ul dvs. sau nu sunt legate de site-ul dvs. (spam, virusi, conţinut agresiv etc.).

 

Descrierea serviciilor

SpatiulCasei.ro va ofera acces la instrumente online si mijloace de comunicare necesare promovarii produselor / serviciilor oferite de firma dvs.
Dumneavoastra,in calitate de utilizator, folositi serviciile site-ului SpatiulCasei.ro pe propria dvs. raspundere.
Prestatorul se absolva de orice raspundere, exprimata direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat, la orice garantie privind informatiile,datele, procesarea datelor, acuratetea informatiilor. Prestatorul nu acorda nicio garantie ca serviciile oferite vor fi conforme cu dorintele dvs., neintrerupte, la timp si fara erori, sau ca erorile vor fi corectate la timp.
Prestatorul nu poate fi raspunzator pentru orice daune directe, indirecte, speciale sau tangentiale, rezultand din folosirea sau incapacitatea de folosire a serviciilor si continutul aflat pe site-ul SpatiulCasei.ro, inclusiv dar nelimitandu-se la daune pentru pierderi din folosinta, pierderi de date sau alte intangibile, chiar daca a fost instiintat de posibilitatea unor asemenea daune.

 

Contul, parola si securitatea datelor

Utilizatorul este raspunzator de pastrarea confidentialitatii asupra datelor si a parolei dumneavoastra. Utilizatorul este raspunzator de orice sesiune de logare, indiferent daca aceasta se face cu sau fara voia sa. Sunteti de acord sa anuntati site-ul SpatiulCasei.ro in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei dvs. si sunteti responsabil de apasarea butonului de iesire de fiecare data cand doriti sa parasiti site-ul.
Prestatorul nu va fi raspunzator pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.
Prestatorul daca considera de cuviinta, va bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de catre utilizatori, sau sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv sau fara motiv.Prestatorul poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara o notificare prealabila.
Orice incetare a accesului dvs. la serviciile site-ului SpatiulCasei.ro poate fi facuta fara o avertizare in prealabil, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca prestatorul poate dezactiva sau sterge imediat contul dvs. din cadrul site-ului SpatiulCasei.ro si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile site-ului SpatiulCasei.ro.Prestatorul nu va fi raspunzator fata de dvs. sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie de SpatiulCasei.ro.

 

Obligatiile utilizatorului

 

Utilizatorul este responsabil de propriile actiuni cat si de consecintele pe care acestea le pot avea.
Utilizatorul este obligat sa furnizeze date reale,complete si exacte. Prestatorul nu este responsabil din punct de vedere juridic pentru informatiile transmise de utilizator.
Utilizatorul se obliga sa nu:
1.copieze texte sau elemente de grafica de pe site pentru folosirea in scopuri comerciale
2.publice materiale cu drept de autor daca nu are permisiunea autorului de a face acest lucru
3.publice informatii confidentiale asupra carora nu are drepturi legale de transmitere
4.publice afirmatii amenintatoare, obscene, rauvoitoare la adresa altor utilizatori ai site-ului SpatiulCasei.ro
5.publice materiale ce pot duce la distrugerea sau alterarea site-ului, a continutului sau a securitatii acestuia
6.publice sau sa transmita orice tip de publicitate sau de materiale promotionale
7.publice sau sa transmita in alt mod date personale ( prin intermediul mesageriei site-ului, prin introducerea acestora in alte rubrici ce pot fi vizualizate      de catre alti utilizatori etc.)
8.publice materiale explicit sexuale     Prestatorul nu garanteaza veridicitatea materialelor si a informatiilor transmise de utilizatori si nu are obligatia de a le verifica in prealabil. La solicitarea unui utilizator, prestatorul poate verifica aceste date si isi poate rezerva dreptul de a le modifica sau sterge. De asemenea, prestatorul isi rezerva dreptul de a interzice acestor utilizatori accesul pe site, in continuare.
Prin introducerea materialelor pe site ii garantati prestatorului dreptul continuu,irevocabil si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul, la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor.

 

Obligatiile prestatorului

Prestatorul are obligatia de a asigura buna functionare a site-ului si de a verifica continutul acestuia in mod constant.

 

Drepturi de autor

Continutul site-ului SpatiulCasei.ro: texte, grafica, fotografii, software-ul, scripturile precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor.Toate acestea sunt in proprietatea prestatorului. Folosirea acestor elemente fara acordul scris al prestatorului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor si a altor legi, si se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Mesaje comerciale nesolicitate

SpatiulCasei.ro respecta legea referitoare la trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului. (spam). SpatiulCasei.ro asigura posibilitatea abonarii la newsletter-ul sau cu noutati din site si informatii despre promotiile SpatiulCasei.ro prin simpla introducere a emailului. Beneficiarul newsletter-ului are posibilitatea de a se dezabona in orice moment de la acest serviciu. In cazul in care, din motive tehnice sau din alte motive, utilizatorul nu se poate dezabona/este deranjat sau invoca probleme generate de catre newsletterele trimise de catre SpatiulCasei.ro poate trimite un email la: office@spatiulcasei.ro iar solicitarea sa va fi rezolvata in cel mai scurt timp. Pe de alta parte, prin completarea campurilor din formularele de inregistrare, utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in bazele de date si sa primeasca newslettere cu privire la stiri si informatii ale site-ului SpatiulCasei.ro; informatii despre produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte demersuri de marketing ale SpatiulCasei.ro, ale clientilor si partenerilor sai.

 

Modificari.

Prestatorul isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestui document, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti oricand sa accesati aceasta pagina pentru a citi cea mai recenta varianta a acestui document.